Cofra Safety Shoes
Cofra is een grote naam in de wereld van werkschoenen. Cofra Safety Shoes is al sinds 1938 een leverancier van kwalitatief hoogwaardige veiligheidsschoenen uit Italië.
Cofra Safety Shoes is met een productie van maar liefst 3.8 miljoen paar schoenen per jaar de grootste producent van veiligheidsschoenen in Europa. Het bedrijf steekt veel geld en tijd in nieuwe designs, modelleringen en materialen.

S3-normering
De Cofra collectie is heel breed en heeft van veel modellen een hoge en een lage variant. Bijna alle modellen voldoen aan een S3-normering. Schoenen met deze normering worden gebruikt op plaatsen waar men het risico loopt om op scherpe voorwerpen te gaan staan zoals spijkers, glas en draaikrullen. Eigenlijk is deze normering te vergelijken met de S2 maar dan met een stalen tussenzool.

Ons team
Het team van Cofra Werkschoenen.nl bestaat uit een kleine maar nauwkeurig georganiseerde groep personeelsleden die iedere dag vol enthousiasme klaarstaan om u als klant te helpen. Zowel in onze showroom, als vertegenwoordiger op de weg of op de inpakafdeling in ons magazijn, allemaal vervullen we een belangrijke taak in het verwerken van uw bestelling. Dagelijks verwerkt dit team dan ook de bestellingen die via Cofra-werkschoenen.nl binnenkomen. Uw bestelling wordt met zorg en nauwkeurigheid vanuit de webshop ingevoerd in het systeem, de voorraad wordt gecontroleerd en dan wordt de bestelling doorgestuurd naar het magazijn waar uw werkschoenen netjes worden ingepakt om vervolgens via de GLS naar u verzonden te worden.