Wiedhaak 1

3371 KD Hardinxveld-Giessendam

We zijn geopend maandag – vrijdag van 08:30 – 17:30

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op!

Wat wordt er aan verzendkosten gerekend door cofra-werkschoenen.nl?
Wanneer u een bestelling plaatst voor Cofra werkschoenen, verzenden wij uw bestelling gratis. Kiest u ervoor om alleen een accessoire te bestellen, worden er €6,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.
Wanneer kan ik mijn bestelling in huis verwachten?
Wij proberen er alles aan te doen om uw bestelling zo snel mogelijk uit te leveren. Dit betekent dat wij uw bestelling normaal gesproken binnen drie werkdagen uit zullen leveren. Als uw werkschoenen bij ons op voorraad zijn en u uw bestelling voor 16.00 geplaatst hebt dan zullen wij uw Cofra werkschoenen diezelfde dag nog versturen.
Kan ik bij grotere aantallen nog extra korting krijgen?
Als u bijvoorbeeld voor meerdere personen op de werkvloer tegelijk Cofra werkschoenen aan wilt schaffen willen wij u altijd de mogelijkheid bieden om extra korting te krijgen op uw bestelling. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons via: 0184-701212 of info@werkgoed.nl. Wij zullen dan kijken wat wij voor u kunnen betekenen.
Heeft Cofra werkschoenen ook een winkel met een showroom waar ik terecht kan?
Cofra werkschoenen is onderdeel van werkgoed bedrijfskleding V.O.F.. U kunt onze showroom vinden op Ambachtsstraat 1G, dit is ons bezoekadres in Hardinxveld-Giessendam. Wij verwelkomen u graag met een bak koffie in onze winkel. Mocht u een specifiek model Cofra schoenen willen passen of zien is het wel verstandig om vooraf even te bellen. Zo weet u zeker dat u niet voor niets naar Hardinxveld komt rijden.
Met welke verzendmaatschappij worden mijn werkschoenen verzonden?
cofra-werkschoenen.nl stuurt uw bestelling op via GLS Netherlands. GLS zal uw bestelling van maandag tot vrijdag aanbieden bij het door u opgegeven adres. Let op! GLS biedt uw pakket dus niet op zaterdagen en zondagen aan.
Krijg ik een factuur voor mijn geplaatste bestelling?
Na overdracht van de door u bestelde werkschoenen aan GLS zult u van cofra-werkschoenen.nl een email ontvangen met hierin de verkoopfactuur reeds voldaan. Indien u hebt gekozen voor betaling via een proformafactuur zult u de proforma direct na het binnenkomen van uw bestelling ontvangen. Na betaling en afhandeling van uw bestelling zult u alsnog een verkoopfactuur reeds voldaan ontvangen.
Ik heb gekozen voor Proformafactuur, waarom duurt het zo lang?
Als u kiest voor betaling per Proforma zullen wij u, direct na binnenkomst van uw bestelling, een Proformafactuur sturen. Wij verwachten van u dat u deze dan overmaakt naar ons. Pas als wij uw betaling ontvangen hebben zullen wij uw bestelling versturen.

Neem contact op

Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk altijd benaderen via telefoon of e-mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.