Werkschoenen bestellen als Belgische klant

Als Belgische klant kunt u ook al uw werkschoenen van Cofra bij ons bestellen. Wij hebben het grootste assortiment Cofra werkschoenen van Nederland en België. En als Belgische klant kunt u gewoon een geldig BTW nummer ingeven bij het afrekenen waardoor de BTW automatisch verrekend wordt.

Onze webshop geeft u de kans om uw Cofra werkschoenen in België online te kopen. Wij verzenden razendsnel en zorgen ervoor dat u binnen no-time aan het werk bent met uw nieuwe Cofra werkschoenen. Online hebben wij een groot en veelzijdig assortiment Cofra Werkschoenen. 

Gratis verzending ook naar België 

Wij hebben nagenoeg alle modellen werkschoenen van Cofra direct uit voorraad leverbaar. Bovendien betaalt u ook als Belgische klant geen verzendkosten bij het bestellen van uw Cofra werkschoenen. Zo kunt u ook in België sportieve werkschoenen online bestellen. Als u vragen hebt over het bestellen van Cofra werkschoenen in België dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over de beste werkschoenen voor alle werkzaamheden. Bij ons in de webwinkel van Cofra vindt u de nieuwste modellen die wij bijna allemaal op voorraad hebben staan. Een van de nieuwste en ook een van de lichtste veiligheidsschoenen van Cofra is de Cofra Distance. De Cofra Distance heeft een zichtbaar dikke zool wat zorgt voor een heerlijk comfortabel voetbed. En de werkschoenen zijn dermate licht dat u nauwelijks beseft dat u veiligheidsschoenen aanhebt. Dat is de kracht van de Cofra veiligheidsschoenen. 

Cofra werkschoenen België

Grootste Cofra werkschoenen assortiment van Nederland en België 

Bij cofra-werkschoenen.nl kunt u terecht voor alle in de BENELUX voorradige modellen van Cofra werkschoenen. Ons assortiment is enorm uitgebreid en altijd up-to-date. Wij doen ons best om voor u de scherpste prijzen neer te leggen. Mocht u als wederverkoper of als grote klant meerdere modellen of grotere aantallen willen bestellen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij maken voor u de beste aanbieding en zorgen voor de beste service. Cofra staat met name bekend om de sportieve werkschoenen. Binnen het Belgische en Nederlandse Cofra assortiment zitten voor ieder vakgebied de juiste werkschoenen. 

Accessoires voor Cofra Werkschoenen

Wilt u ervoor zorgen dat uw veiligheidsschoenen in perfecte conditie blijven en zo lang mogelijk meegaan? Bestel dan even wat verzorgingsproducten voor uw werkschoenen. Denk aan Cofra Smooth schoencrème bijvoorbeeld. Hiermee blijven uw werkschoenen langer solide en stevig. 

Cofra werkschoenen België

Wist u dat Cofra-werkschoenen onderdeel is van Werkgoed Bedrijfskleding? Bij Werkgoed kunt u ook als Belgische klant terecht voor alle persoonlijke beschermingsmiddelen, werkkleding en werkschoenen.